KAYSERİ / KOCASİNAN - Burhanettin-Hanım Karamete İlkokulu

Nis

Öğretmenlerimizden Fethiye Altunsoy ve Ali Kemal Altunasoy  öğrencileriyle bayramlaşıp,  hediyeşerek çocuklarımızın yüzlerinde gülümsemeye sebep oldular.

Nis

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organizasyonu ve Kocasinan Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin desteğiyle okulumuzda gerçekleştirilen Ramazan şenlikleri,öğrencilerimizin büyük bir coşkuyla eğlendikleri bir etkinlik oldu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü PİKTES Koordinatörü İbrahim Bayram Bey'e ve Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

4-B sınıf öğretmenimiz Nesrin ERDEM'in organize ettiği iftar yemeğine yoğun ilgi gösterildi. Bu güzel etkinlik için öğretmenimize ve katılım gösteren velileremize teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü kapsamında düzenlenen programa, okulumuz öğrencileri şiir ve gösterilerle katıldı. Ayrıca, okulumuzda öğrencilerimizin hazırladığı "Çanakkale Şehitleri Sergisi" de ziyarete açıldı. Program, öğretmen ve öğrencilerin yoğun emekleriyle gerçekleştirildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasında 1. olan öğrencimiz 4-B sınıfından Kerem GÜNER, 2. olan öğrencimiz 3-A sınıfından Elif DEMİREL, 3. olan öğrencimiz 2-B  Hirasu KAYA oldu. Yarışmaya katılan ve dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü

Mrt

Okulumuzda, bağımlılık oluşturan maddelerle mücadele etmek, bağımlılıklardan korunmak, sigara, alkol, uyuşturucu gibi zararlı alışkanlıkların yayılmasını önlemek ve toplumda farkındalık yaratmak için Yeşilay Haftası kapsamında etkinlikler yaparak öğrencilerimizi bilgilendirdik.

UYUM SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN OKUMA SEVİNCİ

Mrt

Uyum Sınıfı Öğretmenimiz Hilal Akça, öğrencileri için pamuk şekeri günü düzenledi.

Mrt

13 Şubat  Güvenli İnternet Günü kapsamında öğrencilere internetin güvenli kullanımı konusunda farkındalık kazandırmak için etkinlikler yapıldı

Tem

Kurtuluş Savaşı ruhuyla hareket eden aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin ihanet şebekesi karşısında gösterdiği onurlu duruşun sonucu olarak elde edilen demokrasi zaferinin yedinci yıl dönümü münasebetiyle şehitlerimizi yad ediyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.