KAYSERİ / KOCASİNAN - Burhanettin-Hanım Karamete İlkokulu

Burhanettin-Hanım Karamete İlkokulu

Adres
ARGINCIK MAH. 3798. CAD. A BLOK SİTESİ BURHANETTIN HANIM KARAMETE ILKOKULU BLOK NO 45 KOCASİNAN / KAYSERİ
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, Bilimsel gelişmelere açık, Fırsat eşitliğinin sağlandığı, Milli değerlerimize ve kültürümüze sahip çıkan; Farklı kültürlere, hak ve sorumluluklara saygılı Bilim ve teknolojiyi yakından izleyen, Araştıran, uygulayan, üretken, sorumluluklarının bilincinde, çağdaş uygarlık düzeyinde yeniliklere sahip nesiller yetiştirmektir.
Misyon
“Eğitim sevgi ile başlar” parolasıyla öğrenci ve veli memnuniyeti oluşturmadaki kararlılığı, üstün nitelikli eğitim kadrosu, modern alt yapısı ve öğrenci merkezli eğitim uygulamaları ile Türkiye’ye model oluşturmak, dünyada isim yapmış eğitim kurumlarından biri olmak, sosyal, kültürel ve sportif faaliyet denince akla gelen ilk okul olmak, aktif öğrenmeyi sağlamak amacıyla eğitim teknolojisinden en iyi şekilde faydalanan, doğa gezileri ile çevre bilinci veren, öğrencileri çeşitli projeler tasarlamaya ve bunları gerçekleştirmeye yönelten, sanat etkinliklerini ve kültürel etkinlikleri eğitim programlarıyla birleştiren, kültür sanat merkezi niteliği kazanmış bir okul ortamı oluşturmak.
Öğretim Şekli :İlkokul Normal Eğitim Okul Öncesi İkili Eğitim
Kalorifer Doğal Gaz